Herhaalservice – Apotheek Maasduinen – Bergen lb

Apotheek Maasduinen

Keulerstraat 30a 5854BZ Bergen lb Tel:0485-348100 Fax:0485-344964

Herhaalservice

Wat is de herhaalservice?

De herhaalservice houdt in dat alle medicijnen die u langdurig gbruikt elke 3 maanden automatisch tegelijkertijd voor u worden klaargezet.
U hoeft geen recepten meer aan te vragen bij uw huisarts, dit doen wij voor u!

Voordelen:

  1. U vergeet nooit meer iets te bestellen.
  2. U hoeft voor deze middelen maximaal 4 x per jaar naar de apotheek om deze af te halen.
  3. U krijgt vanzelf bericht dat ze klaar staan, per mail en/of via sms. Of als u geen mail of mobiele telefoon heeft krijgt u ze vanzelf bezorgd.
  4. Wanneer u van een middel een tekort heeft, dan vullen wij dit zelf aan op uw verzoek.
  5. De kans op fouten is vrijwel nul.


Instructie

Krijgt u van een bepaald middel teveel omdat de verpakkingsgrootte net een beetje meer bevat dan voor 3 maanden, dan komt er een moment dat u een doosje extra over heeft. Bij de levering die hierop volgt geeft u dan bij het afhalen aan dat er van de nieuwe levering een doosje van dat medicijn niet geleverd hoeft te worden. Die halen we dan uit de nieuwe levering en declareren dat doosje natuurlijk niet. Dan loopt dat geneesmiddel vanzelf weer gelijk met de rest.

En mocht u onzeker zijn over de leveringszekerheid, dan bieden wij u aan om een kwartaal extra te leveren van alle middelen. Dan heeft u altijd een kwartaal op voorraad voor het geval middelen niet leverbaar zijn.

Wijzigingen in uw medicijnen?

Geeft u alstublieft wijzigingen in uw medicijnen direct aan ons door. Dan passen wij uw medicijnprofiel voor u aan zodat u de volgende keer precies genoeg krijgt voor een kwartaal en niet teveel of te weinig. Wijzigingen krijgen we gelukkig ook door van de huisartsen, maar we horen het ook graag van u.

Vakantie

Bent u met vakantie op een moment dat uw medicijnen weer klaarstaan? Wilt u dit dan op tijd, bij voorkeur 3 weken van tevoren, aan ons doorgeven? Dan regelen we dat u uw medicijnen eerder krijgt.

Vragen over de herhaalservice?

Heeft u vragen over de herhaalservice of over uw medicijnen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.